Runboard.com
You're welcome.
Smart Score User Forum

runboard.com       Sign up (learn about it) | Sign in (lost password?)


 
lagerist Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Registered user
Global user

Registered: 04-2018
Posts: 2
Karma: 0 (+0/-0)
Reply | Quote
Plain white Toolbars/Palettes, no Symbols showed - Mac/SmartScore Midi


Hello, i only get three plain white Bars instead of Toolbars or Pallettes whith Symbols presented on Screen. F-Bars and Menu can´t be activated: No Navigator, no Playback-Console, no Articulation-Pallette etc.
Recognition Tool and ENF-Display works.
MacbookPro2012, OSX [sign in to see URL]
SmartScoreX2-Midi [sign in to see URL]
Thank You for help!

4/3/2018, 6:15 am Link to this post Send Email to lagerist   Send PM to lagerist Blog
 
tlwebb Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Registered user
Global user

Registered: 04-2008
Posts: 455
Karma: 6 (+6/-0)
Reply | Quote
Re: Plain white Toolbars/Palettes, no Symbols showed - Mac/SmartScore Midi


I think your best option for this is to open a support ticket directly with Musitek. Just send an email describing your issue and system specs to:

tech@[sign in to see URL]



---
SSX Pro V10.3.3.; WinXP-SP3 (32-bit)
4/3/2018, 6:27 am Link to this post Send Email to tlwebb   Send PM to tlwebb
 
lagerist Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Registered user
Global user

Registered: 04-2018
Posts: 2
Karma: 0 (+0/-0)
Reply | Quote
Re: Plain white Toolbars/Palettes, no Symbols showed - Mac/SmartScore Midi


Hello tiwebb, i recently get in contact with Musitec and my distributor too. Starting up my mac in "safe mode" has been recommended. But this did not help or change anything. A new installation of the application didn´t fix the issue.
4/3/2018, 8:00 am Link to this post Send Email to lagerist   Send PM to lagerist Blog
 
tlwebb Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Registered user
Global user

Registered: 04-2008
Posts: 455
Karma: 6 (+6/-0)
Reply | Quote
Re: Plain white Toolbars/Palettes, no Symbols showed - Mac/SmartScore Midi


Sorry to hear you've made no progress. Unfortunately, my little experience with Macs was a long, long time ago. Even my latest DAW build runs on Win8.1.

Perhaps one of the Mac users here may have some suggestions. Hope you get it sorted out.

---
SSX Pro V10.3.3.; WinXP-SP3 (32-bit)
4/3/2018, 9:02 am Link to this post Send Email to tlwebb   Send PM to tlwebb
 
mikey12045 Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Registered user
Global user

Registered: 02-2014
Posts: 223
Karma: 0 (+0/-0)
Reply | Quote
Re: Plain white Toolbars/Palettes, no Symbols showed - Mac/SmartScore Midi


All I could suggest would be uninstalling with something like this:

[url][sign in to see URL]

Then, reinstall. Turn off any anti-virus or malware programs while you download a fresh copy of the installer.

---
SSX2 Pro v. 10.5.8, Mac 10.13.3, Finale 25
4/3/2018, 3:59 pm Link to this post Send Email to mikey12045   Send PM to mikey12045 Blog
 


Add a reply





You are not logged in (login)