Runboard.com
You're welcome.
Smart Score User Forum

runboard.com       Sign up (learn about it) | Sign in (lost password?)


 
jcasqueiro Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Registered user
Global user

Registered: 11-2013
Posts: 36
Karma: 0 (+0/-0)
Reply | Quote
Missing notes during playback


Hi,

I have scanned a part but when I try to play it, I get a lot of notes missing, don't know why.
Does anyone know what is happening and how to solve it?

Thanks/Brgds
joao
12/24/2017, 5:19 am Link to this post Send Email to jcasqueiro   Send PM to jcasqueiro Blog
 
ZootS Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Registered user
Global user

Registered: 10-2008
Posts: 746
Karma: 14 (+14/-0)
Reply | Quote
Re: Missing notes during playback


Hard to tell but if you have scanned the piece and have not corrected the time of the notes in the bars to match the time signature (4/4, 3/4, etc) then the extra notes will not be played. You can make them play by selection "Play As Written" under Playback in the program but the proper fix is to correct the scan.

At first I thought you had some out-of-range for the selected instrument but I don't think SmartScore restricts the pitch of the notes played back by the instrument. However, if the fix above isn't the problem, have a look at the note range for the instrument.

---
SmartScore ProX2 - since it came out, SmartScore ProX before it
Windows 10 - since officially released, Win 8.1, Win 7 before it
12/24/2017, 6:39 am Link to this post Send Email to ZootS   Send PM to ZootS
 
jcasqueiro Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Registered user
Global user

Registered: 11-2013
Posts: 36
Karma: 0 (+0/-0)
Reply | Quote
Re: Missing notes during playback


Thanks for the help,
Brgds
joao
12/24/2017, 8:59 am Link to this post Send Email to jcasqueiro   Send PM to jcasqueiro Blog
 


Add a reply





You are not logged in (login)